Laaduntarkistaja/-varmistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle metallipuolen Laaduntarkastajaa.

Tekijä toimii tuotantolinjan loppupäässä varustellen lähtevät tuotteet, tarkastaen niiden laadun ja toiminnan sekä varmistaen toimituksen sisällön oikeellisuuden. Työhön kuuluu myös tarkastusdokumenttien teko. Kokemus metalli- tai elektroniikkateollisuudesta sekä kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi.

Etsimme henkilöä, joka kykenee tarkkuutta vaativaan työhön ajoittain hektisessäkin ympäristössä sekä on tarpeeksi jämäkkä ohjeistamaan kokoonpanoa tarvittaessa. Laatu ja kommunikointitaidot ovat siis avainasemassa.

Työ on kokopäivätyötä, jota tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa ja työ tähtää tekijälleen vakituiseen työsuhteeseen, tekijän hoitaessa hommansa mallikkaasti.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249821
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki, Varkaus