(Poistunut julkaisusta)

Laaduntarkastaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

ulkomailta hankittavien lohkojen LAADUNTARKASTAJAA.

Tehtäviisi kuuluu

Laadun tarkastajana vastaat laivaprojekteihin ulkomailta hankittavien suurlohkojen runkotyön laadun toteutumisesta sekä visuaalisesti että rakenteellisesti.

Toimit aluepäällikön ohjauksessa ja tiiviissä yhteistyössä telakan runkotuotannon kanssa.


Toivomme hakijalta

Sinulla on kokemusta sekä ymmärrystä laivan runkorakenteista ja hitsausprosesseista.

Olet yhteistyötaitoinen ja pystyt hyvään kommunikointiin sekä tavoitehakuiseen neuvotteluun.

Puhut ja kirjoitat englantia sujuvasti.

Ulkomailta tulevien suurlohkojen laatutarkastajana toivomme sinulta matkustusvalmiutta sekä valmiutta mahdolliseen pitkäaikaiseen työskentelyyn kohdemaassa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jari Kuusilehto
Contract Manager
+358407234991 (soittoaika torstaisin 13:00 – 15:00)