(Poistunut julkaisusta)

Laaduntarkastaja -Trainee Karhulan Valimolle
Karhula Foundry Ltd Karhula Foundry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Barona hakee Karhulan Valimolle Laaduntarkastaja -Traineeta valukappaleiden lopputarkastuksiin.

Kiinnostaisiko sinua syventää osaamistasi valukappaleiden laaduntarkastuksien parissa? Tarjolla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa NDT-tarkastusten asiantuntijaksi osana mukavaa tiimiä. Oletpa sitten uusia uramahdollisuuksia etsivä ammattilainen tai opintojaan viimeistelevä opiskelija, ethän jätä tätä tilaisuutta käyttämättä!

Karhulan Valimo kouluttaa ja pätevöittää sinut laaduntarkastajaksi ja tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen pystyt työskentelemään itsenäisesti laaduntarkastajan tehtävässä. Traineen kanssa solmitaan työsuhde ja toimit tehtävässä kokeneemman tarkastajan opissa. Sinulle opetetaan tarkastusmenetelmät (visuaalinen ja ultra), raportointia ym. tehtävän vastuut.

Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön ja kykyä oppia monipuolinen ammatti sekä motivaatiota kehittyä työssä jatkuvasti. Tärkeintä on oma-aloitteinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia vastuullisissa tehtävissä. Voit olla esimerkiksi insinööri, tai DI-opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta metallialan töistä.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen puh. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.