Laaduntarkastaja - sähkölaitteiden tuotantoon
Eaton

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Eatonilla on UPS (katkeamaton sähkönsyöttö) -laitteiden tuotantoa Suomessa, joka nykypäivänä on harvinaista. Tuotteiden korkea laatu on Eatonin kilpailuvaltti, joka erottaa meidät muista valmistajista. Eatonin laatutiimi Espoossa vastaa siitä, että tuottamamme laitteet täyttävät Eatonin omat sekä asiakkaidemme tarkat laatuvaatimukset.

Haemme nyt laatutiimiin Laaduntarkastajia. Laaduntarkastajan työ on huolehtia tuotteiden kokonaisvaltaisesta laadunvalvonnasta tuotannossa. Laadunvalvontaan kuuluu myös vikojen analysoiminen ja selvittäminen mikä on mennyt vikaan ja miksi. Laaduntarkastajan työ sopii henkilölle, joka pitää vaihtelevasta työstä ja nauttii siitä, että päivät ovat hyvin erilaisia. Kiinnostus sähkötekniikkaan, vikojen etsimiseen ja eri ryhmien kanssa toimimiseen ovat laaduntarkastuksen kannalta tärkeitä.

Laaduntarkastajan työ on hyvin palkitsevaa. Tiimissä on hyvä yhteishenki ja kokeneet kollegat ovat mukana auttamassa eteenpäin, jos tulee ongelmia. Kiireiset tuotantoon liittyvät ongelmat saattavat ajoittain aiheuttaa toisille hieman stressiä, mutta nämä tilanteet kasvattavat ammattitaitoa sekä paineensietokykyä ja kehittävät kylmiä hermoja.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi eteenpäin mielenkiintoisessa ympäristössä ja tehtävien sisältöä voidaan räätälöidä tehtäviin valittujen henkilöiden kykyjen mukaan.

 

Mitä laaduntarkastajan olisi hyvä osata ja tietää?

  • Tarkkuutta, omatoimisuutta sekä joustavuutta
  • Kykyä johtaa ja organisoida omaa työtä sekä proaktiivisuutta
  • Englannin kielen taitoa
  • MS Office työkalujen hallintaa

Hyödyllistä, muttei välttämätöntä olisi:

  • Sähköalan koulutus
  • Aikaisempi kokemus tarkastustyöstä
  • Kokemus UPS laitteiden kokoonpanosta

Tällä hetkellä tarvitsemme tuotantoon vakituisia ja määräaikaisia laaduntarkastajia. Työssä noudatetaan Teknologiateollisuuden alaista työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut omasta ammatillisesta kehittymisestä, sähköalasta ja laadunvarmistamisesta täytä hakemus ja tule kuulemaan mitä Eatonilla on sinulle tarjolla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot