(Poistunut julkaisusta)

Laaduntarkastaja pintakäsittelyyn
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LAADUNTARKASTAJAA PINTAKÄSITTELYYN


Tehtäviisi kuuluu

Tehtäväsi on tarkastaa pintakäsittelyn laadun tasoa laivan lohko- ja varusteluvaiheessa. Dokumentoit tarkastusten tuloksia sekä hyväksytät työnlaadun tilaajalla.

Teet paljon yhteistyötä aluepäälliköiden, tarkastajien, eri osastojen ja toimittajien kanssa.


Toivomme hakijalta

Sinulla on vahvaa kokemusta pintakäsittelystä ja hallitset englannin hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Jos olet lisäksi omatoiminen ja tarkkasilmäinen, odotamme jo hakemustasi! 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa. Meyer Turun laaduntarkastajana sinulla on mahdollisuus saada myöhemmin myös jatkokoulutusta alallasi. 


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Sami Asikainen
Osastopäällikkö, pintakäsittely
+358 40 560 5343
sami.asikainen@meyerturku.fi