(Poistunut julkaisusta)

Laaduntarkastaja muoviteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Laitilaan LAADUNTARKASTAJAA pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä laaduntarkastukseen muovituoteteollisuuteen.

Tehtäviisi kuuluu mm. laaduntarkastusta, viimeistelytöitä ja pakkaamista. Töitä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Toivomme hakijalta hyvää näkökykyä, oma-aloitteisuutta sekä asennetta työntekoon. Työ sisältää erilaisten pakkausten nostelua, jotenka sinulla pitää olla hyvä fyysinen kunto. Suomen kielen taitoa tarvitaan työohjeiden tulkintaan.

Eduksi katsomme teknisen alan ammatillisen koulutuksen, työkokemuksen ja trukinajotaidon. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Aiempi kokemus alalta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön koulutetaan. Asenne ratkaisee aina!

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.10.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi