Laaduntarkastaja - kesätyö
Eaton

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Eaton on energianhallintayhtiö, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämää ja ympäristöä energianhallintateknologioilla ja -palveluilla. Suomessa Eatonin toiminta keskittyy sähköratkaisuihin, jotka mahdollistavat sähkön tehokkaamman käytön sekä sähkön varastoinnin ja lisääntyvän määrän uusiutuvaa sähköä verkossa. Eatonilla panostamme työntekijöidemme kehitykseen ja kasvuun, ja liiketoiminnassa meitä ohjaavat korkeat eettiset vaatimukset sekä meidän Doing Business Right -ajattelu. Eatonilla sinua odottavat kannustavat työkaverit, merkityksellinen työ sekä monet mahdollisuudet tulevalle uralle.

Eaton valmistaa Espoon tehtaallaan 3-vaihe UPS laitteita, jotka varmistavat kriittisen sähkönsyötön. Tuotteiden korkea laatu on toimintamme kannalta hyvin tärkeää ja panostammekin laatuun ja laadun varmistamiseen. Haemme nyt kesäksi Espooseen tehtaalle laaduntarkastajaa suorittamaan tuotteiden mekaanisia ja visuaalisia tarkastuksia tuotantolinjalla. Vastuihin voivat kuulua myös tehtaalle saapuvan tavaran vastaanottotarkastaminen. Myös erilaiset 5S -tehtävät sekä vikatietojen syöttäminen laadunseurantajärjestelmään kuuluvat tehtävään.

Tehtävään vaadittava osaaminen:

  • Sähköalaan liittyviä opintoja
  • Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta työskentelyssä
  • Suomen ja englanninkielentaito

Kesätyö tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua syvemmin ison kansainvälisen organisaation laatutoimintaan. Myös lean -ajattelu ja sen periaatteet tulevat tutuksi sillä tehdas toimii lean -periaatteiden mukaisesti. Kiinnostavat tehtävät ja mukavat työkaverit varmistavat mukavan kesän Eatonilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot