(Poistunut julkaisusta)

Laadunohjausinsinööri
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haemme Olkiluotoon

Laadunohjausinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia tehtäviä! Haemme nyt laadunohjausinsinööriä sähkö- ja automaation laadunohjauksesta vastaavaan tiimiin.

Tehtävässäsi vastaat Olkiluodon ydinvoimalaitosyksiköiden (OL1/OL2/OL3) sähkö- ja automaatiolaitteiden ja -järjestelmien laadunohjaustehtävistä. Tehtävät liittyvät laitevalmistukseen, vastaanottoon, asennukseen ja käyttöönoton laadunvalvontaan ja tarkastuksiin. Työhösi kuuluu myös raportointia ja dokumentointia.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti annetuissa aikatauluissa. Toiminta välillä haastavissakin valvonta- ja tarkastustilanteissa edellyttää hyviä yhteis- ja vuorovaikutustyötaitoja. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Lisäksi sinulla on tuntemusta sähkö- ja automaatiolaitteiden laadunohjauksesta. Kokemus sähköasennuksista, -tarkastuksista tai sähkötöiden johtamisesta on eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ydinvoimalaitosohjeistusten ja -standardien tuntemus ja kokemus standardien soveltamisesta katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi matkustusvalmiutta.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa laadunohjauspäällikkö Petri Kuusinen, puh. 040-065 4398 ja tiimiesimies Vesa Lindén, puh. 050-590 5750.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 14.10.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!