Laadunohjausinsinööri, painelaitteet
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme Olkiluotoon

Laadunohjausinsinööriä, painelaitteet 

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt Olkiluodon ydinlaitoksille laadunohjausinsinööriä.

Toimit Olkiluodon ydinvoimalaitoksilla mekaanisten laitteiden laadunohjauksen tarkastajana. Tehtävääsi kuuluu paine- ja muiden mekaanisten laitteiden ennakkohuoltojen tarkastusten työnsuunnittelu ja laadunohjaus, valmistuksen valvonta, viranomaistarkastusten järjestäminen ja muutos- ja korjaussuunnitelmien suunnitelmatarkastus sekä asennusten tarkastus.
 
Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. konetekniikan, energiatekniikan ym. insinööri/teknikko). Hallitset suomen kielen lisäksi englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on lisäksi osaamista teknisten piirustusten lukemiseen. Aikaisempi laadunohjaus- ja ydinvoimakokemus katsotaan eduksi. 

Tehtävä vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet pitkäjänteisesti. Olet kiinnostunut alan kehityksestä ja kehität oma-aloitteisesti toimintaa ja omaa asiantuntemustasi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Lasse Kuusisto, puh. 040-067 8286.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 31.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot