Laadunohjausinsinöörejä
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme Olkiluotoon

Laadunohjausinsinöörejä (QC)

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt laadunohjausinsinöörejä OL3-laitosyksikölle.

Laadunohjausinsinöörinä osallistut laitosyksikön suunnitteluperusteiden täyttymisen arvioimiseen.

Mekaanisten laitteiden laadunohjaustiimin jäsenenä olet olennainen osa tätä prosessia.

Osallistut laitoksen päivittäisiin QC-tehtäviin käyttöönoton ja käytön aikana. Toimit tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden, viranomaisten, kunnossapidon, tekniikan ja käyttöhenkilöstön kanssa. Varmistat ja opastat tarvittaessa alihankkijoita toimimaan sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti turvallisuuskulttuuri huomioiden.


Minkälaista henkilöä haemme?
 
Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (DI, insinööri, teknikko) sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Olet aktiivinen, tartut toimeen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus ydinvoima-alalta sekä laadunohjaustehtävistä katsotaan eduksi.


Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat laadunohjauspäällikkö Petri Kuusinen (p. 040-0654398) ja tiimiesimies Kaisu Kannisto (p. 041-5443479).


Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 8.3.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337295
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Petri Kuusinen
  • Puhelin: 040-0654398
  • Sijainti: Eurajoki