(Poistunut julkaisusta)

Laadunmittaaja, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme laadunmittaajaa Turkuun.

Työtehtävinäsi on tuotannon laadunvarmistukseen liittyvien mittausten tekeminen ja raportointi, sekä metallurgisten koestusten ja analyysien tekeminen ja raportointi.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kone- ja metallitekniikan, laborantin tai vastaavan koulutuksesta on etua.

Edellytämme lisäksi piirustusten lukutaitoa, perus IT-taitoja ja ajokorttia. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Kyseessä on kokopäiväinen työ. Työajat ovat pääasiassa päivävuoroa, mutta kiireaikoina valmius myös iltavuoroihin on suotavaa.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään kansainvälisillä markkinoilla toimivassa yrityksessä. Työtehtäviin saat kattavan perehdyttävän koulutuksen yrityksessä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.