(Poistunut julkaisusta)

Laadunhallintajärjestelmien (QCS) asiantuntija
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt kahta QCS-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Imatralle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävänkuvaus

Tehtävä sisältää paperin ja kartongin valmistuksen laatusäätöjärjestelmien huolto- ja kehitystehtäviä sisältäen mm. profiilinsäätölaitteiden ja radan vianilmaisulaitteiden huollot. Vastaat laadunvalvontajärjestelmien toiminnasta itsenäisesti sekä tiiminä yhteistyössä asiakkaan ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Tehtävävaatimukset

Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää erityistä kiinnostusta alaa kohtaan sekä aikaisempaa työkokemusta noin 3-5 vuoden ajalta laatusäätöjärjestelmien parissa. Koulutustaustaltasi voit olla ammatti- tai korkeakoulutaustainen. Metso-, Valmet- ja Honeywell-järjestelmien tuntemus auttaa tehtävän omaksumisessa.

Toivomme sinulta hyvää suomen kielen osaamista ja tyydyttävää englannin kielen taitoa. Olet tarkka, suunnitelmallinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Toivomme, että hallitset SAP R/3 ja MS Office -ohjelmistot.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kehityspäällikkö Matti Hiltunen 040 661 8995 &

Kunnossapitopalvelupäällikkö Tapani Akkanen 0400 754 293