(Poistunut julkaisusta)

Laadun harjoittelija
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt kesäksi Säkylään sinua

LAADUN HARJOITTELIJA

Työtehtäviisi kuuluu toimittajalaatuasiantuntijan työtehtäviä käyttämiemme raaka-aineiden, pakkausmateriaalien ja palveluiden laatua koskien. Lisäksi työskentelet tuotannon omavalvonnan parissa sekä teet pakastevientiherneen analytiikkaa laboratoriossa.

Toivomme sinulta menossa olevia akateemisia opintoja vähintään 2 vuotta / yli 90 op. Sinulla on aktiivinen sekä analyyttinen työote ja omaat hyvä tiimityötaidot. Laadukkaat elintarvikkeet ovat intohimosi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Lisäksi harjoittelijoilla on yhteisiä tapaamisia, joissa tutustutaan toisiin harjoittelijoihin ja Apetitin eri toimintoihin. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko arvoketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja antaa laatupäällikkö Jenni Haapiainen ke 23.1. klo 14-16 ja ma 28.1. klo 14-16 p. 010 402 4325.

Hae paikkaa 31.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

 

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.