(Poistunut julkaisusta)

La Bottega - Italy's Finest: Onko italialainen ruoka intohimosi?
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
La Bottega - Italy's Finest Onko italialainen ruoka intohimosi? Haluatko olla luomassa uutta konseptia Helsingin Ullanlinnaan? Sieltä kulinaristiasiakas löytää kulman parhaimmat italialaiset ruokatuotteet mukaan tai paikan päällä nautittavaksi. Asiakaspaikkoja ei ole kuin reilu kymmenkunta, mutta kuhinaa puodissa on odotettavissa! La Bottega on jatkumoa italialaisen Mr. Piaggion La Tartufata -puodille www.latartufata.fi.


Edellytämme sinulta

Etsimme laadukkaista ruokatuotteista ja viineistä innostuvia asiakaspalveluntaitajia Tehtaankadulle avattuun italialaiseen lounas- ja viinipuotiin. Tekijä tarvitsee hygienia- ja anniskelupassin ja valmiuden pystyä työskentelmään sovitusti arkisin ja lauantaisin 11-19 välillä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta ravintola-alan konseptia ja Staffpointin työntekijän mahdollisuudet henkilökohtaiseen urakehitykseen. Tunteja on tarjolla sopimuksen mukaan.


Arvostamme

Asiakaspalvelutaitoja ja näkemystä laadukkaasta ruoka- ja juomatuotteesta.


Kiinnostuitko?

Etsimme muutamaa osa-aikaista tekijää mukaan kehittämään uuden konseptin sisältöä ja palveluja. Laitathan hakemuksen jo tänään!


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi