(Poistunut julkaisusta)

Kytkinlaitosasentaja, Helsinki, Riihimäki, Hyvinkää, Oulu, Seinäjoki, Kouvola, Pieksämäki, Joensuu
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018


Etsimme kytkinlaitos- ja sähköasema-asentajia VR Trackille rakentamisen liiketoimintaan, sähkörakentamisen yksikköön. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluu kytkinlaitos- ja sähköasemien rakentamis- ja koestustyöt ympäri Suomea.

Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) mukaiset. (Ratatyön liikenneturvallisuudesta vastaaminen ja turvamies)

Odotamme, että sinulla on sähköasentajan tai sähkölaitosasentajan perustutkinto ja vähintään henkilöauton ajokortti. Eduksi katsotaan c-ajokortti ja aikaisempi työkokemus 110 ja 400 kV:n kytkinlaitos- tai sähköasemien rakentamis- tai kunnossapitotehtävissä. Tehtävät edellyttävät hyvää terveydentilaa ja valmiutta jatkuvaan matkustamiseen sekä vaihteleviin työaikoihin.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Mika Keronen, puh. 040 8634 663 tai sähköpostitse mika.keronen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.