Kysynnänsuunnittelija
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2020

Maistiaisia meistä: 

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme. Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Haemme kesätyöntekijää kysynnänsuunnitteluun, toimipaikkana Turku. Töiden aloitus tapahtuu toukokuussa jatkuen elokuun loppuun.

Työtehtävä:

Kysynnänsuunnittelija toimii osana tilaus-toimitusketjun organisaatiota. Kysynnänsuunnittelija tuottaa kysyntäennustetietoa eri prosessien käyttöön yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa, osallistuu asiakasyhteistyöhankkeisiin ja vastaa oman vastuualueensa tuotteiden kysyntäennusteesta, sekä kampanja-, valikoima ja sesonkitietojen suunnittelusta ja toteuman analysoinnista sekä - seurannasta.

Kysynnänsuunnittelija toimii tiiviisti yhteistyössä myyntiorganisaation ja tuotannonsuunnittelun kanssa.

Odotamme sinulta:

Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta

Nopeaa reagointi – ja päätöksentekokykyä

Analyyttistä otetta sekä hyvää numeeristen tiedon käsittelykykyä

Asiakaslähtöistä ajattelutapaa

Hyvää MS-Office -ohjelmien hallintaa.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää kyvykkyyttä oppia ja hallita toimitusketjun ohjauksessa käytettäviä ohjelmistoja, mm. Quintiq-järjestelmä

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. 

Sinä voit odottaa meiltä:  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa. Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja:

Aloitamme kausi- ja kesätyöntekijöiden haastattelut heti ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

Miten haen?

Hae kausi – ja kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat  15.3.2020 mennessä.   

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339978
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku