(Poistunut julkaisusta)

Kysynnänsuunnittelija
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Tehtävä:

Kysynnänsuunnittelija toimii osana tilaus-toimitusketjun organisaatiota.
Kysynnänsuunnittelija tuottaa kysyntäennustetietoa eri prosessien käyttöön yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa, osallistuu asiakasyhteistyöhankkeisiin ja vastaa oman vastuualueensa tuotteiden kysyntäennusteesta, sekä kampanja-, valikoima ja sesonkitietojen suunnittelusta ja toteuman analysoinnista sekä - seurannasta.
Kysynnänsuunnittelija toimii tiiviisti yhteistyössä myyntiorganisaation ja tuotannonsuunnittelun kanssa.
Kuukausittaisen myynnin- ja kysynnänsuunnittelu - prosessin tehtävien koordinointi, - käynnistäminen, ja – seuranta kuuluvat myös kysynnänsuunnittelijan tehtävään.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. alempi amk tai ylempää korkeakoulututkintoa (kaupan- tai elintarvikealalta)
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja
  • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Nopeaa reagointi – ja päätöksentekokykyä
  • Analyyttistä otetta sekä hyvää numeeristen tiedon käsittelykykyä
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • Hyvää MS-Office -ohjelmien hallintaa.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää kyvykkyyttä oppia ja hallita toimitusketjun ohjauksessa käytettäviä ohjelmistoja, mm. Quintiq-järjestelmä

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana

Työtehtävän yhteishenkilö: Johanna Södergård + 358 40 864 9270

Soittoajat: To 11.7. klo 12-13, sekä Ti 16.7. klo 11-12

Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja
HR Manager Sari Poutanen, sari.poutanen@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi viimeistään 28.7.2019:
https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Olemme savuton työpaikka. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.