(Poistunut julkaisusta)

Kysynnänsuunnittelija (Demand Planner)
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Fresh Servant Oy on moderni uuden ajan yritys, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin.  Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari -salaattibaari. Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi noin 67 miljoonaan euroon ja vuosittainen kasvu on ollut noin 10% . Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä ja viimeisten viiden vuoden ajan olemme palkanneet pysyvästi noin 50 henkilöä, joka vuosi. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme www.fresh.fi. 

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavaan yritykseemme ihmisiä, jotka innostuvat kehittämisestä, oppimisesta ja ovat rohkeasti mukana oman roolinsa kautta täyttämässä asiakaslupauksiamme ja kasvun tarinaa. Vahvistamme tilaus-toimitusketjutiimiämme ja haemme

Kysynnänsuunnittelija  (Demand Planning)

Kysynnän suunnittelijana vastaat kysynnänsuunnittelusta, kysynnän kehityksen ja muutosten analysoinnista. Kysyntäennusteen rakennat yhteistyössä myynnin, markkinoinnin kanssa lanseeraukset ja kampanjat huomioiden. Ennustetta käytetään hankinnan, tuotannon ja logistiikan eli koko talon toiminnan suunnittelun perustana, joten realistisen ennusteen tuottaminen ovat tärkeitä koko tilaus-toimitusketjun toimivuuden kannalta.

Tarvitset työssäsi analyyttisyyttä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teemme töitä kasvavassa ja nopean syklin liiketoiminnassa, joten tehtävässä menestyminen vaatii aktiivisuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointia muuttuvissa tilanteissa.  Saat tehdä töitä monien tiimien kanssa, joten tarvitset työssäsi myös hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä haastaa kollegoita. Puhut sujuvasti suomea ja Excel on sinulle niin tuttu työkalu, että pyörität sitä helposti. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kysynnänsuunnittelusta ja vähittäiskaupan tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Logistiikkapäällikkö Daniel Asplund 044 781 2485.

Tule onnistumaan kanssamme! Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.10.2020 hae tehtävää painikkeen kautta.