Kymppisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KYMPPISIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Jyväskylän alueelle. Työssäsi pääset vastaamaan Jyväskylän lähialueiden asiakaskohteiden ylläpito- ja perussiivouksista ammattitaitoisella ja joustavalla asenteella. Toimit kohdevastaavan oikeana kätenä ja olet valmis tarttumaan työhön aina kun on tarve. Ymmärrät työsi merkityksen sekä sen, ettei työn laadusta tingitä! Aherrat pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta tarvittaessa mukaudut myös mielelläsi aikaisen aamun ja myöhäisemmän illan töihin. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on tässä tehtävässä eduksi, sillä siivottavat kohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa :) B-luokan ajokortti on tehtävään pakollinen sekä oman auton käyttömahdollisuus on etusi!

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385663
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33717381.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Jyväskylä