Kymppisiivooja Etelä-Pohjanmaalle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Me L&T:llä pidämme huolta katoista ja lattioista sekä ihmisistä niiden välillä. Tule siis meille tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa myös arkiliikunta hoituu kuin itsestään! Me etsimme

 

KYMPPISIIVOOJAA ETELÄ-POHJANMAALLE

 

Olisitko sinä meidän uusi työtä pelkäämätön vahvistus, siivousalan ammattilainen? Tämä pesti on monipuolinen ja liikkuva: huolehdit vaihtelevien kohteidemme päivittäisestä puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä sekä tarvittaessa perusteellisemmista pesuista. Tämän päivän siivooja onkin moniosaaja, jolla pysyy hyppysissä niin moppi, yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Olet kultaakin kalliimpi hyvän asiakaskokemuksen luomisessa ja yksi tärkeä osa työtä onkin asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta.

 

Työaika on kokoaikainen eli täydet 37,5h viikossa ja työskentelet aina siellä missä sinua eniten tarvitaan. Kohteet ja työajat saattavat siis vaihdella nopeastikin. Pääsääntöisesti työskentelet Seinäjoen alueella, mutta varauduthan liikkumaan myös laajemmin Etelä-Pohjanmaan alueella.

 

Etsimme tehtävään ammattitaitoista siivoojaa, joten sinulta tulisi löytyä jo ennestään alan kokemusta, eikä laitos- tai toimitilahuoltajan pätevyydestäkään haittaa ole! Toivomme, että niin peruspesut kuin siivouskoneidenkin käyttö on sinulle tuttua. Tärkeimpänä piirteenä sinussa pidämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista koko tiimin hyvinvointiin. Kentällä toimitkin esihenkilön oikeana kätenä ja tarvittaessa perehdytät myös työkavereita huippu osaajiksi. Meillä asenne ratkaisee! Koska työ on liikkuvaa, tarvitaan työtehtävien hoitamista varten b-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuudesta on etua.

 

Tarjoamme sinulle tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä yrityksessä pelaa: työterveys on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Meille on myös tärkeää, että elämään mahtuu muutakin eli työntekijöillemme on paljon erilaisia liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja sekä alennuksia eri alojen tuotteista ja palveluista. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä!

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  tai kysyä lisätietoja tehtävästä rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot