(Poistunut julkaisusta)

Kylmätekninen projektipäällikkö, EPTA Suomi Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019Työn kuvaus:
  EPTA Suomi Oy on EPTA S.p.A:n (www.eptarefrigeration.com) suomalainen tytäryhtiö, joka toimittaa  suomalaisille päivittäistavarakaupan, ammattikeittiöiden, elintarvikelogistiikan ja -tuotannon asiakkaille tarpeen mukaisia kylmäratkaisuja. Palvelemme asiakkaitamme alan johtavalla tuotesalkulla, jonka keskiössä ovat omilta tehtailta tulevat kylmäkalusteet, -koneikot ja kylmätilaratkaisut. EPTA on Euroopan johtava keskuskylmäkalusteiden valmistaja ja meitä EPTAlaisia on maailmaanlaajuisesti lähes 4 500 henkilöä.
 
EPTA Suomi Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti, haemme asiakkaan toimeksiannosta KYLMÄTEKNISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan kylmäteknisten projekteista (CO2 tai Waterloop tekniikalla). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja sisältää matkustusta kotimaassa sekä maltillisesti myös ulkomailla.
 
Projektipäällikkönä tulet osaksi suomalaisen kylmäalan energisintä myynti- & projektinjohtotiimiä, jolla on pitkä kokemus ja sen mukainen osaaminen tuotteista ja asiakkaan toiminnasta. Työskentelet yhteistyössä vastuumyyjän kanssa varmistaen, että sovitut aikataulut ja budjetti sekä asiakastyytyväisyys toteutuvat kiitettävästi.
 
Projektipäällikön roolissa keskeistä on asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät organisointi- sekä ongelmanratkaisutaidot. Hallitset riittävästi kylmäprosessia, -automaatiota sekä -sähköä kyetäksesi syvällisesti omaksumaan tuotteemme perusteellisen tuotekoulutuksen kautta. Olet joukkuepelaaja ja omaat itsenäisen sekä aloitteellisen työskentelyotteen. Sopiva tausta projektipäällikön tehtävään on esimerkiksi kylmäasentajan kokemus, sen jälkeen mahdollisesti suoritettu kylmämestarin tutkinto sekä vähintään n. 5 vuoden käytännön kokemus kylmäalan töistä. Toimintamme kansainvälinen luonne vaatii kykyä kommunikoida englanniksi sekä kirjallisesti, että suullisesti.
 
Tarjoamme oikealle henkilölle hyvän palkkauksen ja alan parhaat tuotteet. Saat tuotteisiin perusteellisen koulutuksen ja työhön aikaansaavan työyhteisön tuen. Projektipäällikön tehtävä on itsenäinen, ja työskentelykenttä on joustava. Tehtävässä raportoit yrityksen maajohtajalle.
 
Hae avointa tehtävää adecco.fi sivuston kautta. Haku tehtäviin päättyy viimeistään ke 30.1.2019. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Tatu Savolainen p. 050 555 5210.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektipäällikkö


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO