Kylmätekninen huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Etsimme osaajaa monipuoliseen tekemiseen ja vaihteleviin kohteisiin aina kaupankylmästä teollisuuteen. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin kylmäteknisen palveluliiketoiminnan parissa. Tässä tehtävässä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi, saat vastuun työstäsi ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Meillä pääset osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat myös isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja lounasetuja sekä kilpailukykyisen palkan. Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=A5HpFtmjdPs&feature=youtu.be

Huoltopäällikkönämme vastaat asiakkaidemme kylmäteknisten järjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien työnjohdollisista tehtävistä sekä kylmäteknisten saneerausprojektien kokonaisuuksien hallinnasta. Pääset kehittämään toimintaa ja tuomaan omaa näkemystäsi ja osaamistasi päästäksemme laatu-, asiakastyytyväisyys-, työturvallisuus ja myyntitavoitteisiimme. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä organisointikykyä ja hyvät tietotekniset valmiudet. Olet palveluhenkinen ja luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt kommunikoimaan selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä esimiestaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Mikko Virtanen, p. 050 467 4600 tai mikko.virtanen@caverion.com. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 28.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450820
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere