(Poistunut julkaisusta)

Kylmätekniikan opettaja
Careeria

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan päätoimiseen työsuhteeseen

KYLMÄTEKNIIKAN OPETTAJAA

Careeria (ent. Edupoli) on Suomen suurin kylmätekniikan kouluttaja. Kylmätekniikkaa opiskelee vuosittain 400 – 500 opiskelijaa. Careerian kylmätekniikan koulutuksessa on käytössä hyvät työvälineet, monipuolinen oppimisympäristö ja kokenut henkilöstö. Pääasiallinen toimipisteesi on Vantaalla.

Pätevyysvaatimus on asetuksen 1150/2017 mukaan. Tehtävään edellytämme kattavaa käytännön kokemusta kylmäalalta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Katsomme eduksi kylmäasentajan ammattitutkinnon, kylmämestarin erikoisammattitutkinnon tai muun kylmäalalle soveltuvan tutkinnon. Arvostamme sähköalan osaamista.

Opetettavat aihealueet, osin vastuukouluttajan roolissa, ovat:

  • talotekniikan ammattitutkinto, kylmäasentaja (AT)
  • talotekniikan perustutkinto, kylmäasentaja
  • yrityskoulutukset kuten ilmalämpöpumppukoulutus ja palavien kylmäaineiden huolto.

Tehtävä on päätoiminen ja osa-aikainen. Palkkaus OVTES:n mukainen. Työ alkaa 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Koeaika on 6 kk.

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävään valita henkilö pätevyysvaatimuksista poiketen vuoden määräajaksi (koeaika 4 kk). Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://www.careeria.fi/careeria/rekry/. Hakuaika päättyy 21.1.2019.