Kylmätekniikan huoltopäällikkö
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Kiinnostavatko sinua kiinteistöjen kylmätekniikan hallinta ja energiatehokkuuden lisääminen? Haluaisitko tehdä jotain konkreettista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Lähde mukaan kehittämään asiakkaidemme hiilikädenjälkeä kylmäteknisten ratkaisujen osalta! Etsimme nyt tiimiimme

 

 

KYLMÄTEKNIIKAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ 

 

 

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta pääkaupunkiseudulla. Tehtäviisi kuuluu tiimisi johtaminen, päivittäisen asennus- ja huoltotoiminnan ohjaaminen, työturvallisuus, asiakastyö sekä toiminnan kehitys. Tällä hetkellä projektimme ja huoltomme kohdistuvat eri kokoisten ja käyttötarpeiltaan erilaisten kiinteistöjen jäähdytystarpeisiin. 

 

 

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan tutkintoa (esim. kylmämestari, insinööri, teknikko tai kylmäasentaja) sekä kokemusta kylmäalan työnjohdollisista tehtävistä. Asiakastyön kuuluessa keskeisesti tehtävänkuvaasi toivommekin sinulta asiakaspalvelulähtöistä työtapaa. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi sekä oma-aloitteisesti että yhdessä muun organisaation kanssa. IT-järjestelmien käyttö työssä on sinulle tuttua ja hallinnolliset työtehtävät sujuvat sinulta näppärästi.

 

 

Kylmätekniikan tiimissä saat kourallisen mukavia työkavereita, minkä lisäksi L&T:n usean tuhannen kiertotalousammattilaisen porukka toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan matkalle kohti kestävämpää huomista!  Työskentelet vastuullisuuden ja kestävän kehityksen ytimessä saaden vaikuttaa kylmätekniikan liiketoimintamme kasvuun.  Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistöalaan ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. Tukifunktiot ovat auttamassa sinua mm. talous-, HR- ja palkanlaskentaliitännäisten asioiden kanssa. Henkilöstöetuuksina meillä on tavallista kattavampi työterveyshuolto sairauskassan kera, henkilöstöklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

 

 

Kiinnostuitko? Hakuaika on auki vuoden 2021 loppuun, ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Tomi Tenhovuorelta p. 050-3853190.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot