(Poistunut julkaisusta)

Kylmätekniikan asiantuntija - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Etsimme rekrytointiyhteistyössä kansainvälisesti toimivalle teknologia-alan asiakasyrityksellemme Kylmätekniikan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. 

Tehtävän kuvaus 

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiantuntijaroolissa osana teknistä suunnittelu- ja automaatiotiimiä. Työskentelet monipuolisten kylmätekniikkaan liittyvien projektien parissa ja vastaat projektien elinkaaresta aina jäähdytyksen ja lämmön talteenoton ratkaisuiden käyttöönotosta asiakkaan tekniseen tukeen. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit ottaa osaa myös kylmäteknisten ratkaisuiden suunnittelu- ja kehitystehtäviin. 

Tulet työskentelemään seuraavanlaisten osa-alueiden parissa:
  • Kylmän- ja lämmöntuoton järjestelmien sekä laitteiden integrointi pilvipalveluympäristöön
  • Vastuu järjestelmien sujuvasta käyttöönotosta asiakaskohteissa
  • Projektinhallinta
  • Tekninen tuki asiakkaille
  • Kylmäteknisten ratkaisuiden suunnittelu- ja kehitystehtävät 

Toivomme sinulta 

Tehtävään haetaan teknisen koulutustaustan (esim. talotekniikan insinööri, rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri) omaavaa henkilöä. Voit olla hiljattain valmistunut tai jo pidempään työelämässä toiminut, kunhan sinulta löytyy motivaatiota ja kiinnostusta työskennellä jäähdytysratkaisuiden parissa. Arvostamme työ- tai harjoittelukokemusta käytännön asennustehtävistä jäähdystekniikkaan liittyen. Kaikki kylmäalaan liittyvä kokemus on eduksesi, mutta ei välttämättömyys. Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuuunnellen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16). 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi