(Poistunut julkaisusta)

Kylmän keittiön vuoropäällikkö, Finlandia-ravintola
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme KYLMÄN KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Finlandia-ravintolaan. Uusien ja vanhojen tekniikoiden ja makujen rohkea yhdisteleminen, visuaalisuus ja erilaiset kokonaisuudet ovat tässä työssä tekemisesi kärkeä. Tule rakentamaan uutta, innovatiivista ruokatuotetta hienoon tiimiin!

Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talon tapahtumiin, jotka tavoittavat vuosittain yli 200 000 kävijää. Tässä korkeatasoisessa ravintolassa työsi kulmakiviä ovat itse tekemisen ilo, puhtaat ja laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, arkipäivääsi ympäristövastuullisuus ja tavoitteenasi ylivertainen asiakaskokemus. Etsimme tehtävään alan aitoa osaajaa, ravintola-alan ammattilaista, jolta löytyy:

  • aiempaa kokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä ja kykyä innostaa tiimisi toimintaan
  • kiinnostusta alan trendeihin ja idearikkautta toiminnan kehittämiseen
  • hyviä vuorovaikutustaitoja – viestit sujuvasti tiimisi kanssa ja otat myös sosiaalisen median helposti haltuun
  • paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä – säilytät loistavanhuumorintajusi ja asiakaslähtöisen toimintatapasi myös kiireessä

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Opteam toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina, ja antaa tarvittaessa lisätietoa tehtävästä. Jos unelmatyö tapahtuma-alan näköalapaikalla osana Finlandia-ravintolan huipputiimiä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille pian!

Edellytykset työnsaannille: Ravintola-alan koulutus, Hygieniapassi, Esimieskokemus