(Poistunut julkaisusta)

Kylmämestari / Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Etsimme nyt ammattitaitoista ja kokenutta KYLMÄTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kylmämestarina / Projektipäällikkönä vastaat alueen esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta sekä työturvallisuudesta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on n. klo 7.00-15.30, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kylmämestari tai vastaava) sekä riittävän laaja-alaista, mielellään useamman vuoden soveltuvaa alan työkokemusta. Toivomme, että olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja, jolla on kokonaisvaltaista ymmärrystä kylmätekniikasta. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Tehtävässä tarvitset lisäksi erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyviä IT –taitoja. Tulemme teettämään hakijalle suppean turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton, joka on edellytys työsopimukselle.


Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Reima Poropudas numerosta 0400 916 189.