(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasiantuntija/Millog Oy, Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Palveluksessamme 22 toimipaikalla työskentelee yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.

Haemme TVJ (tiedustelu-valvonta-johtaminen) -toimialalle Riihimäen toimipaikkaan

KYLMÄLAITEASIANTUNTIJAA

tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon. 

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä laitevalmistajien ja asiakkaiden kanssa ja vastaat järjestelmien kylmälaitteiden ylläpidon suunnittelusta, kehittämisestä sekä ohjauksesta Millogissa.

Sinulla on systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä tarvitset matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta hyvien organisointi- ja yhteistyötaitojen lisäksi aktiivista ja vastuullista työskentelyotetta ja kylmäalan muuttuvien säännösten tuntemusta. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, laajaa kylmätekniikan tuntemusta sekä kokemusta puolustusteollisuudesta.  Kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP, M-files) ovat eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä osaavan työyhteisön tuen.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti ryhmäpäällikkö Timo Louhelaiselle 040 315 7368 timo.louhelainen@millog.fi tai osastopäällikkö Tapani Asikaiselle 040 315 7563 tapani.asikainen@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.8.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.