(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentajia Keski-Suomen alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020
Etsitkö uusia haasteita? pidätkö monipuolisista tehtävistä?


Haemme osaavia KYLMÄLAITEASENTAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Keski-Suomen alueelle.

Industry & Transportation avainasiakasyksikössämme tekniset palvelut tarjoaa asiakkaillemme teknisiä huoltopalveluita ja kiinteistöjen korjausta sekä uudistamisprojekteja. Tekniset palvelut tekevät tiivistä yhteistyötä ISS:n kiinteistöhuollon kanssa, jonka avulla voimme varmistaa tehokkaan, laadukkaan ja asiakaslähtöisen toiminnan.


Kylmäasentajan tehtävissä vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä kylmälaitehuolloista sekä -asennuksista osana huoltotiimiä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7 – 15.


Tehtävän hoitaminen edellyttää kylmälaiteasentajan kouluksen, useamman vuoden työkokemuksen alalta sekä ajokortin. Aikaisempi työkokemus puunjalostusteollisuuden parista katsotaan eduksi. Yleisimmät huoltokirjat sekä SAP ovat sinulle tuttuja. Muu kiinteistötekniikan osaaminen lasketaan eduksi.

Tarjoamme suuren ja kokeneen talon tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 1.7.2020 osoitteessa https://tyopaikat.iss.fi/. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.