(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentajia Jetitekille
Caverion Suomi Oy / Jetitek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Caverion hakee Jetitek Oy:n liiketoimintaansa innokkaita uusia työcavereita vaihteleviin asiakaskohteisiin Oulun ja Rovaniemen alueelle!

Jetitek Oy on innovatiivinen kylmäalanyritys, joka rakentaa ja kehittää energiatehokkaita kylmäteknisiä järjestelmiä. Pääasiakkaamme ovat vähittäiskaupat, elintarviketeollisuus ja kiinteistöjen omistajat, jotka tarvitsevat luotettavia, ympäristöystävällisiä ja tehokkaita ratkaisuja jäähdytykseen ja lämmitykseen. Kylmäaineena käytämme hiilidioksidia, jolloin voimme vähentää huomattavasti ympäristökuormitusta. Jetitek Oy on valtakunnallisesti johtava CO2-kylmäjärjestelmien rakentaja. Palveluksessamme työskentelee 55 kylmäalan ammattilaista viidessä eri toimipisteessä. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 16 miljoonaa euroa.

Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä vaihtelevissa kohteissa niin teollisuusympäristössä kuin myös kiinteistöissä. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmäjärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Sinulta löytyy jo parin vuoden kokemus kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuvaa ammattitutkintoa. Hyvä asenne työntekoon on se, mitä odotamme kaikilta tekijöiltämme! Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pentti Haanela pentti.haanela@jetitek.fi, p. 040 712 7510 (Oulu) tai Väinö Jaako vaino.jaako@jetitek.fi, p. 040 712 7506 (Rovaniemi). Hakemusten perusteella kutsumme parhaat hakijat haastatteluun. Lisätietoja yrityksestä löydät www.jetitek.fi.

Hae tehtävää 31.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.