(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentajia Äänekoskelle ja Suolahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Haemme nyt ammattitaitoista KYLMÄLAITEASENTAJAA Äänekoskelle ja Suolahteen

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Kylmälaiteasentajana vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä kylmälaitehuolloista sekä -asennuksista osana huoltotiimiä. Työaikasi on arkisin klo 7-17 välillä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.


Sinulla on kylmälaiteasentajan koulutus, olet hitsaustaitoinen ja omaat sähköpätevyydet. Aikaisempi työkokemus puunjalostusteollisuuden parista on välttämätöntä. Yleisimmät huoltokirjat sekä SAP ovat sinulle tuttuja. Katsomme eduksi myös muun kiinteistötekniikan osaamisen. Työssä suoriutumiseen tarvitset omaa autoa, mutta muuten pärjäät oikealla asenteella sekä ammattitaitoisella työotteella.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.11.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Tehtävään haastatellaan mahdollisesti jo hakuaikana.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -