Kylmälaiteasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme asiakkaallemme, MV-Jäähdytys Oy:lle, kolmea ammattitaitoista kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Raisiossa sijaitsevaan toimipisteeseen liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin.

MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 180 alan ammattilaista Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on kannustava, joustava ja turvallinen.

Työnkuvaus
Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmälaitehuoltoja ja vikakeikkoja. Vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta.

Työaika on lähtökohtaisesti klo 8-16 mutta vaihtelee jonkin verran asiakaskeikkojen mukaisesti.

Tarjoamme
Työnantaja tarjoaa nykyaikaiset työvälineet, kaluston ja vakituisen työpaikan erikoisalalla. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus, työkavereiden auttaminen tarvittaessa ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita. Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut.

Edellytykset
Edellytämme sinulta kylmäalan koulutusta, Y3 A -kylmälupaa sekä aiempaa työkokemusta kylmäalalta muutaman vuoden ajalta. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulta löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia. It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia (käyttöohjeet ovat englanniksi) ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Mahdollisuus osallistua yrityksen päivystysrinkiin katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

Hakuprosessi
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
WorkPower Oy
Toimialapäällikkö
Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

MV-Jäähdytys Oy
HR-koordinaattori
Ulla Lehtonen
050 435 5414
ulla.lehtonen@mv-jaahdytys.fi

Asiasanat: kylmäala, kylmäasentaja, asentaja, huolto, jäähdytys, kylmä- ja pakkastilat, vakituinen työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533193
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Raisio, Turku