(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsitkö uusia haasteita? pidätkö monipuolisista tehtävistä?


Haemme osaavia KYLMÄLAITEASENTAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kylmäasentajana tehtäväsi koostuvat korjaustehtävistä sekä teknisestä kiinteistönhuollosta. Hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat pääasiassa kiinteistön-, ja teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7 – 15 mutta työ sisältää päivystysvuoroja joten työaika voi vaihdella.


Tehtävän hoitaminen edellyttää kylmäasentajan koulutuksen, 3kg luvat sekä useamman vuoden työkokemuksen alalta. Sinulla on itsenäinen, joustava sekä oma-aloitteinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi asiakaspalvelutilanteissa. Työssäsi tarvitset B- ajokorttia sekä suoritetun EA-kurssin, tulityö- ja työturvakortin ja SFS6002 sähkötyöturvallisuuskortin. Eduksi katsomme BE- ajokortin, teollisuuden tuntemisen sekä hyvät IT-taidot.

Tarjoamme suuren ja kokeneen talon tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 25.10.2020 osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -