(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020
Oletko kylmäalan ammattilainen? Etsimme Raumalle hyvällä asenteella varustettua kylmälaiteasentajaa. Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Työnantajana Caverion on vastuullinen, josta näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Työntekijänämme nautit monipuolisista henkilöstöeduistamme, kuten mm. kilpailukykyisestä palkasta, liikuntaedusta sekä tulospalkkiosta. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Monipuoliset työtehtäväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto ja korjaustöitä. Työkohteitasi ovat vaihtelevasti mm. kaupankylmä, ilmastointi- ja prosessijäähdytys, ammattikeittiöt, varastokylmä, teollisuuslaitokset, jäähallit, kauppakeskukset, jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huoltokohteet. Tässä työtehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti ja arvostammekin kykyä suunnitella ja organisoida omaa työtäsi. 

Menestyäksesi tehtävässä omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen (sähkö-, kylmäasentaja) sekä yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat ja jo useamman vuoden kokemusta kylmäalan huolto- ja asennustöistä. Arvostamme rohkeutta ja hyvää tilannetajua vaihtuvissa asiakastilanteissa, sekä toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä, vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Nikke Salonen, p. 050 436 7778 

Tiimicaverisi odottavat jo sinua! Hae tehtävään viimeistään 31.7.2020 jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.