(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme kylmälaiteasentajaa. Asiakkaamme on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston kuormankäsittelylaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin.

Työnkuvaus

Tehtävässä toimit raskaan kuljetuskaluston kylmälaiteasennuksien parissa. Työ sisältää kylmälaiteasennuksia sekä jonkin verran sähkötöitä, lähinnä vahvavirtapuolen hommia.

Työn edellytykset

Etsimämme hakija on asiakaspalveluhenkinen ja ymmärtää sekä autopuolen tekniikkaa että eri työkalujen käyttöä. Tässä työssä myös kiinnostus ja osaaminen autonkorjauspuolelta on eduksesi. Sinulla voi olla myös tehtävään soveltuva koulutus tai osaamista ja tietotaitoa kokemuksen kautta. Sähkötuntemuksesta ja erityisesti  vahvavirtasähkön tuntemuksesta on työssä etua. Myös kokemus kylmälaiteasennuksista ja kylmäluvat yli 3kg katsotaan eduksi. Englannin kielen teknisen sanaston tuntemuksesta on hyötyä työssä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta raskaan kaluston kylmälaitteiden parissa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoitus on, että palkattu henkilö jatkaa työsuhdettaan asiakasyrityksen kirjoilla tämän jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)