(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

"Olemme raskaan kaluston ja pakettiautokaluston autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kuorma-autot, pakettiautot, perävaunut ja työkoneet merkistä ja iästä riippumatta. Meiltä saat myös huollot ja korjauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille. Raskone Oy:n liikevaihto oli 65,2 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja työllistimme liki 500 henkilöä."

Etsimme asiakkaallemme, Raskone Oy:lle, kylmälaiteasentajaa raskaankaluston kylmälaitteistojen huolto- ja asennustehtäviin. Raskone Oy:n toimitilat sijaitsevat Tampereen Multisillassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Työnkuvaus
Kylmälaiteasentajana tehtäväkenttäsi pitää sisällään kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto- ja korjaustöitä sekä muun muassa henkilöautojen ilmastointilaitteiden korjauksia. Työnkuvaasi kuuluu myös jonkin verran kylmälaiteasennuksia. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää
Etsimme ensisijaisesti kylmälaiteasentajan ammattitutkinnon suorittanutta osaajaa, joka on suorittanut yli 3kg kylmäaineluvat. Huomioimme myös muun soveltuvan koulutuksen, kuten esimerkiksi sähköasentajan tai ajoneuvoasentajan tutkinnon. Soveltuvan koulutuksen lisäksi hakijalla tulee olla aiempaa työkokemusta ko. tehtävistä. Toivomme, että omaat teknistä tietotaitoa sekä hyvät kädentaidot, merkittäväksi eduksi katsomme autojen ilmastointilaitteiden tuntemuksen.
Persoonaltasi toivomme avointa, oppimishaluista ja motivoitunutta asennetta sekä aitoa kiinnostusta alan tehtäviin. Koska työtä tehdään kahdessa vuorossa, edellytämme hakijalta valmiutta vuorotöihin sekä halukkuutta työskennellä myös lauantaisin.


Tarjoamme
Mikäli tehtävä kiinnostaa, mutta kylmäaineluvat puuttuvat, tarjoamme mahdollisuuden suorittaa puuttuvat luvat oppisopimuksella työn ohessa. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Toimit tiiviissä yhteistyössä työnjohtajan kanssa, joten lähiesimiehen tukea ei tarvitse kaukaa hakea. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!


Hakuprosessi
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenköt asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi.

Avainsanat: kylmälaiteasentaja, raskas kalusto, teollisuus, kokopäivätyö.