(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme KYLMÄLAITEASENTAJIA työskentelemään itsenäisissä ja monipuolisissa kylmäalan tehtävissä Pääkaupunkiseudulla.

Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kylmälaiteasennuksia sekä niihin liittyviä huoltoja. Pääsääntöisesti kaikki kohteet sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla. Työssä toimitaan perinteisten kylmäaineiden sekä hiilidioksidin kanssa. Tehtävissä keskeisessä roolissa on myös asiakaspalveluvalmiudet, sillä edustat päivittäisessä työssä yritystä.


Työ on vakituinen, kokoaikainen arkityö ja alkaa valitulla henkilöllä mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta. Työhön vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti sekä kylmäaineluvat. Työssä liikutaan asiakasyrityksemme autolla (B-kortti). 

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on itsenäinen, asiallinen ote työhön ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Olet kylmätekniikan ammattilainen, joka omaa ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa. Arvostamme sosiaalisia taitoja ja ammattimaista lähestymistä asiakastilanteisiin. Raportoit työstäsi päivittäin ja teet havannointia asiakkaiden luona. Arvostamme rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä, jolla tuot asiakkaalle kehitysideoita ja teet mahdollista lisämyyntiä. Etsimämme henkilö on myös vastuuntuntoinen ja tehokas tekijä, joka ohjaa aktiivisesti omaa työskentelyään ja hoitaa tehtävästä aina huolella alusta loppuun saakka. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävistä saat puhelimitse 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -