(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme asiakkaallemme KYLMÄLAITEASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen itsenäisiin ja monipuolisiin kylmäalan tehtäviin.

Tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaamme Huurre Finland Oy:n palvelukseen. Huurre on kansainvälinen jäähdytys- ja energiajärjestelmiä tarjoava teknologia- ja palveluyritys ja on laajentamassa toimintaansa Pohjois-Suomeen. Haemme nyt itsenäiseen työskentelyyn pystyvää myyntihenkintä kylmäasentajaa ottamaan haltuun uutta aluetta Rovaniemelle. 

Huurteella kylmäasentajan rooli vie sinut monipuolisiin asiakkuuksiin. Työkohteina ovat muun muassa kaupan kylmä; ilmastointi ja prosessijäähdytys, pienkylmä; ammattikeittiöt ja laboratoriot, varastokylmä; jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huolto, kunnossapito ja korjaukset. Päivittäisinä työtehtävinä ovat muun muassa asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, varaosatoimitukset- ja vaihdot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Työhön kuuluu ajoittain myös erilaisia kylmätilaratkaisuprojekteissa toimimista. Työssä toimitaan perinteisten kylmäaineiden sekä hiilidioksidin kanssa. Tehtävässä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalveluvalmiudet. Edustat asiakasyritystämme päivittäisessä, asiakasläheisessä työssäsi.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta sekä yrityksen päiväraha- ja ateriakorvaus –käytäntöjä. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti sekä yli 3 kg kylmäaineluvat. Työssä liikutaan asiakasyrityksemme huoltoautoilla (B-kortti). 

Näitä asioita arvostamme hakijassa:

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on itsenäinen, asiallinen ote työhön ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä.

Olet kylmätekniikan ammattilainen, joka omaa ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa. Arvostamme sosiaalisia taitoja ja ammattimaista lähestymistä asiakastilanteisiin. Raportoit työstäsi päivittäin ja teet havannointia asiakkaiden luona. Arvostamme rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä, jolla tuot asiakkaalle kehitysideoita ja teet mahdollista lisämyyntiä. Etsimämme henkilö on myös vastuuntuntoinen ja tehokas tekijä, joka ohjaa aktiivisesti omaa työskentelyään ja hoitaa tehtävästä aina huolella alusta loppuun saakka. 

Liity osaksi arvostetun yrityksen rivejä ja mukavaa työporukkaa!

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut heti! Valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Vakituinen kokoaikatyö alkaa valituilla henkilöillä mahdollisimman pian. Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexiltä HR konsultti Laura Honkanen puh. 050 5374289.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.