(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Etsimme nyt sinua oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen kylmälaiteasentaja! Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät asiakaskohteidemme kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, viankorjaus- ja asennustöistä Hämeenlinnassa. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on useamman vuoden kokemus kylmäalan asennus- ja huoltotöistä, kylmäasentajan ammattitutkinto sekä yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Työn kuvaan kuuluu myös erilaiset huoltotyöt sesonkiajan ulkopuolella.

Lisätietoja antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tommi Lindberg, p. 050 512 5930.

Hae tehtävään 25.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.