Kylmälaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Haemme nyt innokasta uutta työcaveria vaihteleviin asiakaskohteisiimme Kokkolaan! Tulet työskentelemään osana huipputiimiä vaihtelevissa kohteissa niin teollisuusympäristössä kuin myös kiinteistöissä. Hae heti mukaan!

Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmäteknisten laitteiden asennus- ja huoltotöistä. Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuvaa ammattitutkintoa. Sähköalan koulutus on myös eduksesi. Hyvä asenne työntekoon on se, mitä odotamme kaikilta tekijöiltämme! Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Vesa-Matti Myllymäki puh. 0400 356 777. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 15.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278188
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola