(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haemme osaavaa KYLMÄLAITEASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vaihteleviin asiakaskohteisiimme Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kylmäasentajana tehtäväsi koostuvat korjaustehtävistä sekä teknisestä kiinteistönhuollosta. Hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat pääasiassa kiinteistön-, kaupankylmän sekä teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7 – 15.30 mutta työ sisältää päivystysvuoroja joten työaika voi vaihdella.


Tehtävän hoitaminen edellyttää kylmäasentajan koulutuksen, 3kg luvat sekä useamman vuoden työkokemuksen alalta. Sinulla on itsenäinen, joustava sekä oma-aloitteinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi asiakaspalvelutilanteissa. Työssäsi tarvitset B- ajokorttia sekä suoritetun EA-kurssin, tulityö- ja työturvakortin ja SFS6002 sähkötyöturvallisuuskortin. Eduksi katsomme BE- ajokortin, teollisuuden tuntemisen sekä hyvät IT-taidot.

Tarjoamme suuren ja kokeneen talon tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 3.5.2019 osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -