Kylmälaiteasentaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun kylmälaiteasentajaa itsenäiseen ja monipuoliseen kylmälaiteasennuksen ja huollon tehtäviin. Asiakkaan tuotevalikoima kattaa niin pienet lämpöpumput kuin suuret megawatin kylmävesiasemat ja he tarjoavat ratkaisut kaikkiin jäähdytys- ilmastointi ja lämmitystarpeisiin. Työtehtävät pitävät sisällään mm. asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset.
Odotamme sinulta
Tehtävässä liikutaan asiakasrajapinnassa, joten keskeisessä roolissa ovat asiakaspalveluvalmiudet. Arvostamme sinussa rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä, jolla tuot asiakkaalle kehitysideoita ja teet mahdollista lisämyyntiä. Etsimämme henkilö on myös vastuuntuntoinen ja tehokas itseohjautuva ammattilainen, joka hoitaa tehtävät aina huolella alusta loppuun saakka.

Työ on kokoaikainen arkityö ja alkaa valitulla henkilöllä mahdollisimman pian. Osaksi työ on myös reissutyötä. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta sekä yrityksen päiväraha- ja ateriakorvaus –käytäntöjä. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti. Tehtävään vaaditaan B -ajokortti. Odotamme hakijoita vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuva koulutus on esim. talotekniikka-alan; LVI- tai sähkö, kylmäasentajan koulutus.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä hae tätä paikkaa vmp.fi sivujemme kautta 22.3.2019 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan CV liitetiedostona.
Kesto
6-12 kk mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.03.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241728
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Riikka Luoma-aho (oulu (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5304
  • Sijainti: Oulu