(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme kylmälaiteasentajaa. Asiakkaamme on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston kuormankäsittelylaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin.

Työnkuvaus

Tehtävässä toimit raskaan kuljetuskaluston kylmälaiteasennuksien parissa. Työ sisältää kylmälaiteasennuksia sekä jonkin verran sähkötöitä, lähinnä vahvavirtapuolen hommia.

Työn edellytykset:

Etsimämme hakija on asiakaspalveluhenkinen ja ymmärtää sekä autopuolen tekniikkaa että eri työkalujen käyttöä. Tässä työssä myös kiinnostus ja osaaminen autonkorjauspuolelta on eduksesi. Sinulla voi olla myös tehtävään soveltuva koulutus tai osaamista ja tietotaitoa kokemuksen kautta. Sähkötuntemuksesta ja erityisesti  vahvavirtasähkön tuntemuksesta on työssä etua. Myös kokemus kylmälaiteasennuksista ja kylmäluvat yli 3kg katsotaan eduksi. Englannin kielen teknisen sanaston tuntemuksesta on hyötyä työssä.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena ja määräajan jälkeen sinulla on hyvät mahdollidet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille, sillä työnantaja toivoo pitkäaikaista työntekijää.

Hakuprosessi:

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: kylmäasentaja, kylmälaiteasentaja, lämmönsäätö, asentaja, autokorjaus