(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Oletko kiinnostunut työllistymään metalliteollisuuden pariin? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt asiakkaallemme Kylmälaiteasentajaa työskentelemään vaihtelevien projektien pariin.

Asiakkaamme toimii metalliteollisuudessa ja tällä kertaa etsimme työntekijää työskentelemään kylmälaiteasennuksiin. Työnkuva sisältää erilaisiin asiakasprojekteihin osallistumista. Työ on kokoaikainen ja työaika on 40 h/vko. Työ on päivätyötä ja asiakasyrityksemme on joustava työaikojen suhteen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävä edellyttää annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä huolellista ja laadukasta työn jälkeä.
Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta kylmälaiteasennuksista ja/tai vähintään alan koulutusta. Lisäksi työntekijältä vaaditaan kylmälaiteasennuksien y3-pätevyys ja sinulla tulee olla voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Jokaiselle työntekijälle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joten vaadimme tehtävään valittavalta henkilöltä nuhteetonta taustaa. Työsopimus astuu voimaan vasta, kun kaikki tarvittavat todistukset ja referenssit on tarkastettu. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja vaativaan tehtävään. Sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme ja edetä urallasi. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Myös vuokratyösuhteessa työskentelevillä on mahdollisuus asiakasyrityksemme kannustinpalkkioihin.


Täytä hakemuksesi viimeistään 3.3.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu