(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla Suomessa työskentelee noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme

KYLMÄLAITEASENTAJAA

Tampereen seudulle. Tehtäviisi kuuluvat kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja urakointityöt erilaisissa kiinteistöissä.

Sinulta löytyy kylmälaiteasentajan pätevyys ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kaupan kylmälaitteiden tuntemus lasketaan eduksi. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja laadukas asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia.

Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän hyvässä porukassa. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11 mennessä, alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi tai Olli Mäkyseltä 12.11 alkaen arkisin klo 8-16 välillä, p. 050-3857219.