(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme nyt kylmälaiteasentajaa vaihteleviin asiakaskohteisiin Turkuun. Onko sinulla oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ote työntekoon ja tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa? Mikäli tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, toimi heti ja hae!

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • mahdollisuuden vaikuttaa ja päästä kehittämään toimintoja
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, viankorjaus- ja asennustöistä. Työskentelet ammattitaitoisen ja työpanostasi arvostavan tiimin jäsenenä asiakaskohteissamme.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus kylmäalan asennus- ja huoltotöistä sekä kylmäasentajan ammattitutkinto ja vähintään 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Mika Lahdenranta 050 390 1143 tai sähköpostitse mika.lahdenranta@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.