(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme KYLMÄLAITEASENTAJIA työskentelemään itsenäisissä ja monipuolisissa kylmäalan tehtävissä. Työkohteina ovat muun muassa kaupan kylmä; ilmastointi ja prosessijäähdytys, pienkylmä; ammattikeittiöt ja laboratoriot, varastokylmä; jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huolto, kunnossapito ja korjaukset. Päivittäisinä työtehtävinä ovat muun muassa asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, varaosatoimitukset- ja vaihdot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Työhön kuuluu ajoittain myös erilaisia kylmätilaratkaisuprojekteissa toimimista. Työssä toimitaan perinteisten kylmäaineiden sekä hiilidioksidin kanssa. Tehtävässä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalveluvalmiudet. Edustat asiakasyritystämme päivittäisessä, asiakasläheisessä työssäsi.

Työ on määräaikainen ja kokoaikainen arkityö ja alkaa valituilla henkilöillä mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta sekä yrityksen päiväraha- ja ateriakorvaus –käytäntöjä. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti sekä yli 3 kg kylmäaineluvat. Työssä liikutaan asiakasyrityksemme huoltoautoilla (B-kortti). 

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on itsenäinen, asiallinen ote työhön ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä.

Olet kylmätekniikan ammattilainen, joka omaa ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa. Arvostamme sosiaalisia taitoja ja ammattimaista lähestymistä asiakastilanteisiin. Raportoit työstäsi päivittäin ja teet havannointia asiakkaiden luona. Arvostamme rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä, jolla tuot asiakkaalle kehitysideoita ja teet mahdollista lisämyyntiä. Etsimämme henkilö on myös vastuuntuntoinen ja tehokas tekijä, joka ohjaa aktiivisesti omaa työskentelyään ja hoitaa tehtävästä aina huolella alusta loppuun saakka. 


Etsimme henkilöitä seuraaviin toimipisteisiin: Turku ja Lappenranta.

Liity osaksi arvostetun yrityksen rivejä ja mukavaa työporukkaa!

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten! Valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.