Kylmälaiteasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme kahta kylmälaiteasentajaa.

Asiakkaamme VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston PALFINGER-kuormankäsittelylaitteiden ja THERMO KING kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys suunnittelee ja asentaa VTA-lisäakselistoja, -alustarakennemuutoksia ja -päällirakenteita kuorma-autoihin. VTA Tekniikka Oy kuuluu MOTORAL konserniin. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa.

Odotamme sinulta taustaa autokorjauspuolelta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsomme sähkötuntemuksen erityisesti vahvavirtasähköstä sekä kokemuksen kylmälaiteasennuksesta. Etsimämme hakija haluaa palvella asiakkaita ja ymmärtää autopuolen tekniikkaa sekä eri työkalujen käyttöä. Englannin kielen tekninen sanasto ja sen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan sekä monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi. Täytämme paikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja yhteydenotot menevät WorkPower Oy:n kautta.

Lisätietoja tarvittaessa:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1127414
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa