(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme kahta kylmälaiteasentajaa.

Asiakkaamme VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston PALFINGER-kuormankäsittelylaitteiden ja THERMO KING kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys suunnittelee ja asentaa VTA-lisäakselistoja, -alustarakennemuutoksia ja -päällirakenteita kuorma-autoihin. VTA Tekniikka Oy kuuluu MOTORAL konserniin. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa.

Odotamme sinulta taustaa autokorjauspuolelta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsomme sähkötuntemuksen erityisesti vahvavirtasähköstä sekä kokemuksen kylmälaiteasennuksesta. Etsimämme hakija haluaa palvella asiakkaita ja ymmärtää autopuolen tekniikkaa sekä eri työkalujen käyttöä. Englannin kielen tekninen sanasto ja sen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan sekä monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi. Täytämme paikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja yhteydenotot menevät WorkPower Oy:n kautta.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi