(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Haemme reipasta ja aktiivista kylmälaiteasentajaa Palmialle. Toimit vaihtuvissa pääkaupunkiseudun asiakaskohteissa. Työssäsi menestyäksesi olet toiminut ilmastoinnin jäähdytyslaitteiden parissa asennus- tai huoltotehtävissä jo useamman vuoden ajan.

Olet jo kokenut alan ammattilainen, arvostamme työkokemusta ja itsenäistä työotetta. Työssäsi tarvitset ajokorttia sekä tulityö,- työturvallisuus,- ja EA 1 –korttia. Lisäksi olet suorittanut SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutuksen ja sinulla on kylmälaiteluvat (yli 3kg). Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Oletko etsimämme itseohjautuva ja osaava työkaveri? Ovatko joustava työote ja aikaansaavuus sinun vahvuuksiasi? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä ja koet meidän hakevan juuri sinua, hae meille! Jätä hakemuksesi meille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palmiassa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työnkuvaasi, mukavan työympäristön, esimiehen tuen sekä ison talon edut.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Jukka Stenbäck, puh.0406526961, maanantai ja perjantaina klo 11-13.