(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus­, varaosa­ ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa. VTA Tekniikka Oy edustaa Palfinger -kappaletavaranostimia ja Thermo King lämmönsäätölaitteita. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa. VTA Tekniikka Oy:n liikevaihto oli vuonna 2018 31 M€ ja yrityksen palveluksessa on 85 henkilöä. VTA Tekniikka Oy on osa Motoral-konsernia.

Etsimme VTA Tekniikka Oy:lle kylmälaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustehtäviin Vantaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalta toivotaan tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta (kylmäasentajan ammattitutkinto yli 3kg). Tehtävässä menestymistä tukee aiempi kokemus lämmönsäätölaitteiden parissa ja kiinnostuneisuus alan tekniikkaa kohtaan.

Asentajan vastuulla on huolto- ja vikatilanteiden korjaukset asiakkaan luona. Lisäksi asentaja osallistuu tarvittaessa uusien laitteiden asennukseen ja käyttöönottoon. Odotamme tehtävään hakevalta henkilöltä vahvaa kiinnostusta tekniikkaa kohtaan, ongelmanratkaisukykyä ja ihmissuhdetaitoja. Hydrauliikka-/sähkö osaaminen ja englanninkielentaito katsotaan eduiksi.

VTA Tekniikka Oy tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisen sekä osaamista haastavan ja kehittävän työpaikan perheyrityksessään. Yrityksessä vallitsee hyvä työilmapiiri ja työtä pääsee tekemään motivoituneiden, avuliaiden ja huumorintajuisten työkavereiden kanssa.

Jos tehtävä alkoi kiinnostamaan sinua, niin laita hakemus meille tulemaan oheisen linkin kautta. Meillä on haku auki myös vastaavaan tehtävään Pirkkalaan. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse Anttony Lindolle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Anttony Lindolta, puh. 050 411 0416. Kaikki yhteydenotot hoidetaan Click Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta.